Παράλληλα λειτουργεί το εστιατόριο «Γαλαξίας» το οποίο λόγο της εξαιρετικής τοπικής κουζίνας του, έχει κλέψει τις καρδιές των θαμώνων του αλλά και γενικότερα των επισκεπτών του Μετσόβου. Χειροποίητες πίτες, τραχανάς, κεφτέδες με πράσα, χοιρινή τηγανιά, κυνήγι αλλά και το περίφημο μετσοβίτικο κοντοσούβλι και κοκορέτσι είναι μερικές μόνο από τις νοστιμιές που θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε και οι οποίες σίγουρα θα σας απογειώσουν γευστικά. Επίσης από την πλούσια κάβα θα έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε κρασιά του οινοποιείου του Μετσόβου αλλά και της ευρύτερης περιοχής. Ο κοινόχρηστος χώρος, σας «κρατάει συντροφιά» με την καφετέρια και το ζεστό σαλόνι και εκτός από τα ποτά και καφέ θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε εξαιρετικό τσάι του βουνού.

Το πρωϊνό σερβίρεται σε μια ζεστή αίθουσα με θέα τις απέναντι βουνοκορφές και την πάντα δραστήρια κεντρική πλατεία του Μετσόβου και αποτελείται από φρέσκα τοπικά υλικά, σπιτικές μαρμελάδες και φρεσκοζυμωμένο ψωμί. Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου μπορούν να γευματίσουν στο παρακείμενο εστιατόριο Γαλαξίας με μακρόχρονη παράδοση στην Μετσοβίτικη γαστρονομία και τις αυθεντικές γευσεις. Αξίζει να δοκιμάσετε τις σπιτικές χυλοπίτες με το μοσχαράκι, την πρασσόπιτα και το πασίγνωστο κοντοσούβλι συνοδευόμενα από τοπικά κρασιά ξέροντας ότι όλα είναι μαγειρευμένα φροντίδα και μεράκι.

Παραδοσιακή κουζίνα »
  • Χειροποίητες πίτες
  • Τραχανάς
  • Κεφτέδες με πράσα
  • Χοιρινή τηγανιά
  • Κυνήγι
  • Μετσοβίτικο κοντοσούβλι
  • Κοκορέτσι
Σας προτείνουμε »

"Συνοδεύστε το πιάτο σας με τοπικό κρασί από το οινοποιείου του Μετσόβου"

H Ταβέρνα H Ταβέρνα H Ταβέρνα H Ταβέρνα H Ταβέρνα H Ταβέρνα

Ιστοσελίδα του εστιατορίου
 
 
GreekEnglish (United Kingdom)Deutsch (DE-CH-AT)Italian - Italy
Άφιξη:
Αναχώρηση:


q label


Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ευρωπαϊκό Ταμείο
Περιφερειακής Ανάπτυξης(ΕΤΠΑ)
Ψηφιακή Ελλάδα
Όλα είναι δυνατά
Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος "Ψηφιακή Σύγκλιση". Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ψηφιακή Σύγκλιση Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης Ψηφιακή Ελλάδα - Όλα είναι δυνατά