Ιδανικά τοποθετημένο ακριβώς επάνω από την κεντρική πλατεία του Μετσόβου, το παραδοσιακό οικογενειακό ξενοδοχείο Γαλαξίας προσφέρει μοναδική και προσιτή φιλοξενία. Τα ζεστά δωμάτια του ξενοδοχείου είναι παραδοσιακά επιπλωμένα, άλλα έχουν θέα στις γύρω βουνοκορφές, άλλα στα πετρόχτιστα καλντερίμια ενώ κάποια είναι εξοπλισμένα με τζάκι.

Το πρωϊνό σερβίρεται σε μια ζεστή αίθουσα με θέα τις απέναντι βουνοκορφές και την πάντα δραστήρια κεντρική πλατεία του Μετσόβου και αποτελείται από φρέσκα τοπικά υλικά, σπιτικές μαρμελάδες και φρεσκοζυμωμένο ψωμί. Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου μπορούν να γευματίσουν στο παρακείμενο εστιατόριο Γαλαξίας με μακρόχρονη παράδοση στην Μετσοβίτικη γαστρονομία και τις αυθεντικές γευσεις. Αξίζει να δοκιμάσετε τις σπιτικές χυλοπίτες με το μοσχαράκι, την πρασσόπιτα και το πασίγνωστο κοντοσούβλι συνοδευόμενα από τοπικά κρασιά ξέροντας ότι όλα είναι μαγειρευμένα φροντίδα και μεράκι.

Στις παροχές των δωματίων συμπεριλαμβάνονται:
  • Κεντρική θέρμανση
  • Μπάνιο ή ντους
  • Ψυγείο
  • Τηλεόραση LCD
  • Στεγνωτήρας μαλλιών
  • Δωρεάν πρόσβαση WIFI

*Διαμονή:8 δωμάτια (3 με τζάκι) και 2 σουίτες

Το Ξενοδοχείο Το Ξενοδοχείο Το Ξενοδοχείο
 
 
GreekEnglish (United Kingdom)Deutsch (DE-CH-AT)Italian - Italy
Άφιξη:
Αναχώρηση:


q label


Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ευρωπαϊκό Ταμείο
Περιφερειακής Ανάπτυξης(ΕΤΠΑ)
Ψηφιακή Ελλάδα
Όλα είναι δυνατά
Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος "Ψηφιακή Σύγκλιση". Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ψηφιακή Σύγκλιση Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης Ψηφιακή Ελλάδα - Όλα είναι δυνατά